"Taraxacum & Urtica" , M. Maas  ( Gesloten op 27 mei )


Informatie tuin:

Ruim 1740m² tuin met 1001 planten, diverse bomen, 2 vijvers, diverse bronnetjes en fontein. Alles in dienst van de natuur, een thuiskomen voor vlinders, libellen, diverse insecten en vogels. Geur en kleur staan centraal in onze tuin. Er is een gezellig terras aanwezig waar zelf gemaakt gebak met koffie, thee of iets fris verkrijgbaar is.

Tijdens de open tuin dagen zal er een expositie plaatsvinden in de nieuwe schuur. De schilderijen zijn gemaakt met kleurpotloden en acrylverf. Veel is gebaseerd op landschappen, afgewisseld met een tikje fantasie.

Tevens verkoop van stekjes uit eigen tuin tegen kleine prijsjes.  In het weekend is de tuin ook geopend indien het bord “Tuin Open” er hangt.  Groepen op afspraak welkom, rondleiding mogelijk. Voor info E-mail: maicomaas@kpnmail.nl   Website: www.taraxacumenurica.nl

Adres: Zeildijk 45, 4561 SH HULST (NL) Tel: 0114-317333 


Route:

Vanuit België: Baan Sint-Niklaas-Hulst, voor de grensovergang rechts af, blijf de weg volgen richting Klinge (BE). 's Gravenstraat (NL) volledig door rijden, op de rotonde rechtdoor en op het eind links. Vervolgens rechts (Veldstraat) en de 1e straat links is de Zeildijk.

Komende vanaf Hulst: de weg Hulst-Graauw, door de Zoutestraat en de 3e afslag links nemen. Er staan borden met ‘'Open Tuin"


Foto's:


Extra info:

Gesloten op 27 mei, geopend op 24 en 25 juni tijdens Landelijke Gilden. Website: www.taraxacumenurtica.nl