"Taraxacum & Urtica" , Maico & Wim  ( Gesloten op 18 mei )


Informatie tuin:

Taraxacum & Urtica is een tuin van 1740m2 met veel geurende en kleurrijke bloemen. Onze twee grote natuurlijke vijvers maken het geheel compleet. Daarnaast is ook onze fontein een blikvanger in het stukje schaduwtuin. Verder zijn er diverse soorten Sierappeltjes, fruitbomen, zacht-fruit en tuinbeelden in de tuin aanwezig. 

Tijdens de open tuin dagen is er een expositie van schilderijen van kleurpotloden en acrylverf, demo naaldvilten en worden er dieren van keramiek tentoongesteld.  Verder mogelijkheid tot het aankopen van plantjes uit eigen tuin. Koffie/thee met een versnapering verkrijgbaar op ons terras.  Groepen op afspraak welkom, rondleiding mogelijk.  Voor info e-mail: maicomaas@kpnmail.nl   

Adres: Zeildijk 45, 4561 SH HULST (NL) Tel: 0114-317333 


Route:

Vanuit België: baan Sint-Niklaas - Hulst, voor de grensovergang rechts afslaan en blijven volgen richting Klinge (BE). 's Gravenstraat (NL) volledig doorrijden, op de rotonde rechtdoor en op het eind links. Vervolgens rechts (Veldstraat) en de eerste straat links is de Zeildijk.  ( volg onze borden ).


Foto's:


Extra info:

Gesloten op 18 mei, geopend op 29 en 30 juni tijdens Landelijke Gilden.

Website: www.taraxacumenurtica.nl