'Taraxacum & Urtica' : Fam. Maas

 

Beschrijving van de tuin

Soort tuin: Ruim 1700m˛ kleur- en geurrijke tuin in dienst van vogels, vlinders, libellen etc. Twee grote vijvers, 1001 planten en een geheel nieuw stuk kruidentuin en moerasgedeelte met fontein. 

Tijdens deze dagen is het proeven van zelfgemaakt brood en gebak. Tevens is er broodbak demonstratie vanaf 13 uur op beide dagen.

Thee, koffie en wat lekkers op het terras verkrijgbaar. Ook hebben we stekjes uit eigen tuin te koop tegen vriendenprijs. Gratis WiFi beschikbaar op ons terras. 

In het weekend is de tuin ook geopend indien het bord ‘Tuin Open’ er hangt.

 

 

Tuinfoto's 

 

   

 

Route en adresgegevens

Route: Vanuit België: Baan Sint-Niklaas-Hulst, voor de grensovergang rechts af, blijf de weg volgen richting Klinge (BE). 's Gravenstraat (NL) volledig door rijden, op de rotonde rechtdoor en op het eind links. Vervolgens rechts (Veldstraat) en de 1e straat links is de Zeildijk. 

Komende vanaf Hulst: de weg Hulst-Graauw, door de Zoutestraat en de 3e afslag links nemen. Er staan borden met ‘Open Tuin’

Let op: wie rijdt m.b.v. navigatie geeft Veldstraat in, doorgaans wordt de Zeildijk niet herkend of wordt u naar de verkeerde plaats gestuurd!

  Adres: Fam. Maas, Zeildijk 45, Hulst

 

 

 

 

Extra's

EXTRA open op 15-16 september  van 10.00-18.00 uur * 

* Verkoop van eigen vaste planten * 

 * Broodbak demonstratie vanaf 13 uur *

*  Terras met GRATIS WIFI beschikbaar *

 

 

Terug naar overzicht