'Taraxacum & Urtica' : Fam. Maas

 

Beschrijving van de tuin

Ruim 1740 m˛ tuin met 1001 planten, 2 grote vijvers, diverse bronnetjes en fontein. Alles draait om geur, kleur en het aantrekken van vlinders en andere insecten. 

Gezellig terras aanwezig met bakdemonstratie en natuurlijk proeven van het huisgebak met een drankje erbij en gratis WIFI. 

Ook open op 17 en 18 augustus tijdens het Ambachtelijk weekend met bakdemo. Groepen op afspraak welkom, rondleiding mogelijk.  E-mail: maasingrid@kpnmail.nl . Tevens verkoop van stekjes uit eigen tuin. 

In het weekend is de tuin ook geopend indien het bord ‘Tuin Open’ er hangt.

 

 

Tuinfoto's 

 

   

 

Route en adresgegevens

Route: Vanuit België: Baan Sint-Niklaas-Hulst, voor de grensovergang rechts af, blijf de weg volgen richting Klinge (BE). 's Gravenstraat (NL) volledig door rijden, op de rotonde rechtdoor en op het eind links. Vervolgens rechts (Veldstraat) en de 1e straat links is de Zeildijk. 

Komende vanaf Hulst: de weg Hulst-Graauw, door de Zoutestraat en de 3e afslag links nemen. Er staan borden met ‘Open Tuin’

Let op: wie rijdt m.b.v. navigatie geeft Veldstraat in, doorgaans wordt de Zeildijk niet herkend of wordt u naar de verkeerde plaats gestuurd!

  Adres: Fam. Maas, Zeildijk 45, Hulst

 

 

 

 

Extra's

EXTRA open op 17-18 augustus (Ambachtelijk weekend) van 10:00 tot 18:00 uur * 

* Website: https://taraxacumenurtica.nl/

* Verkoop vaste planten en broodbak demonstratie vanaf 13 uur *

*  Terras met heerlijk huisgebak en GRATIS WIFI beschikbaar *

 

 

Terug naar overzicht