Leo en Suzanne Laureys-Wynter : 'De Wiedenhof'.

 

Beschrijving van de tuin

De lange tuin van 3800m2 is door de eigenaars zelf bedacht en aangelegd, tegen de gebruiken in, zodanig dat het lengte effect opvallend benadrukt wordt door twee 90m lange grasstroken omringd door uitsluitend vaste planten borders.  

Strak geschoren hagen en op vorm gesnoeide groenstructuren maken, samen met de dichte beplanting, van het geheel een natuurlijk ogende tuin waarvan het hele jaar kan genoten worden. Voldoende bomen zorgen voor de nodige schaduw, vooral in het achterste natte gedeelte  met veel hosta’s.  De voortuin is bewust heel strak gehouden.  

Een paar vakken met groenten en kruiden zorgen voor een verse hap.

 

Tuinfoto's 

 

   

 

Route en adresgegevens

Route:   Expressweg Antwerpen-Zelzate-Knokke (A11- E34) afrit 10 nemen, richting Vrasene.  Aan de kerk in Vrasene rechtsaf richting Sint-Gillis-Waas . 1,5 km verder is De Wiedenhof.  Vanuit St. Niklaas, richting Kieldrecht nemen tot aan de kerk in Vrasene en dan links af.  

Wie met GPS rijdt met een niet al te recent bestand: opgelet GROTE Kouterstraat in 9120 Vrasene, deelgemeente van Beveren. Verwarring mogelijk met Kouterstraat in 9130 Kieldrecht, ook deelgemeente van Beveren.

Adres: Fam. Laureys-Wynter,  Grote Kouterstraat,  161, 9120 Beveren (Vrasene)

 

 

 

 

Extra's

* Collectie tuin- en andere impressies door de tuinman geschilderd,  te bewonderen in de veranda *

*  De tuin is te bezoeken voor groepen op afspraak :  leolaureys1@telenet.be *

 

 

Terug naar overzicht