Familie Arnouts-Van de Veire.

 

Beschrijving van de tuin

Met gepaste trots zetten Ann en Luc hun tuin voor de zesde keer open.  

Wat hebben we jullie te bieden?

Gevarieerde borders van vaste en eenjarige planten, verwerkt met een Engelse touch. Eyecatchers blijven onze irissen: klein, medium en groot in een vijftiental verschillende kleuren. Enkele exoten die dankzij de milde winters het hier ook goed (blijven) doen.

Een kleurenpracht van loof- en naaldbomen; eik, beuk, esdoorn, notelaar, appel- en pruimelaar, krulhazelaar, mispelboompje en een recent aangeplante Catalpa Nana. Zij staan allemaal op jullie te wachten. Een vijverpartij met aanpalende rotstuin.

Onze Frans, het inmiddels serieus uit de kluiten gewassen Vietnamees hangbuikzwijn(tje), onze dwergkonijntjes Coco, Flanel, Pauletje en Sneeuwwitje,  onze kippen (zonder naam) en last but not least, onze hond Staf.   Een met zorg op hoogte aangelegde moestuin, lekker, gezond en ook gezond voor de rug bij het harken. Links en rechts enkele creatieve groene uitspattingen.

Huisgemaakt lekkers uit de tuin en een bonte verzameling van zelf versierde eieren, mooi voor de Pasen die net achter de rug is of die volgend jaar zal komen, of waarom niet, voor de Kerst?

We nodigen jullie graag uit om in een rustig hoekje of al wandelend met een glaasje bubbels, een pintje of frisdrank of waarom niet een verwenkoffie, te genieten van onze groene oase in hartje Sint-Gillis-Waas.

 

Tuinfoto's 

 

   

 

Route en adresgegevens 

Route : Vanaf de N49-E34: rijden naar meubelen Verberckmoes, Kemphoekstraat nemen richting SGW. Op het einde rechtsaf, Blokstraat in. Derde straat  links en dan eerste rechts. Achteraan  links in de straat is uw eindbestemming. Vanuit Sint-Niklaas: naar centrum SGW, einde Kronenhoekstraat linksaf, eerste links en eerste rechts.

Adres : Luc en Ann Arnouts-Van De Veire, Sportlaan 47, 9170 Sint-Gillis-Waas.

 

 

 

 

Extra's

* Biologische groentetuin *

* Mooie collectie baardirissen *

*  EXTRA open op 8 juni van 10.00-18.00 uur *

 

 

Terug naar overzicht