Familie Arnouts-Van de Veire.

 

Beschrijving van de tuin

Gevarieerde borders van vaste planten en éénjarigen verwerkt met een Engelse touch . Eyecatchers blijven onze irissen: klein, medium en groot in een vijftiental verschillende kleuren . Enkele exoten die dankzij de milde winters het hier ook goed (blijven) doen

Een kleurenpracht van loof- en naaldbomen; eik, beuk, kastanje, esdoorn, notelaar, appel- en pruimelaar, krulhazelaar, en recent bijgeplant een mispelboompje, allen staan ze op jullie te wachten . Een vijverpartij met aanpalende rotstuin . Onze Frans, het inmiddels serieus uit de kluiten gewassen Vietnamees hangbuikzwijn(tje), onze dwergkonijntjes Coco, Flanel en Pauletje, onze parelhoenen Flup en Matil, onze kippen (zonder naam) en last but not least, onze hond Staf.

Een met zorg op hoogte aangelegde moestuin, lekker, gezond en ook gezond voor de rug bij het harken. Links en rechts enkele creatieve groene uitspattingen.

Huisgemaakt lekkers uit de tuin en een bonte verzameling van zelf versierde eieren, mooi voor de Pasen die net achter de rug is of die volgend jaar zal komen, of waarom niet, voor de Kerst?

We nodigen jullie graag uit om in een rustig hoekje of al wandelend met een glaasje bubbels, een pintje of frisdrank, te genieten van onze groene oase in hartje Sint-Gillis-Waas.

 

 

Tuinfoto's 

 

   

 

Route en adresgegevens

Route: Vanaf de N49-E34: rijden naar meubelen Verberckmoes, Kemphoekstraat nemen richting SGW. Op het einde rechtsaf, Blokstraat in. Voorbij ‘Blokker’ eerste straat links en dan eerste rechts. Achteraan links in de straat is uw eindbestemming.

Vanuit Sint-Niklaas: naar centrum SGW, einde Kerkstraat linksaf, eerste links en eerste rechts.

Adres : Fam.  Arnouts-Van de Veire, Sportlaan 47, 9170 Sint-Gillis

 

 

 

 

Extra's

* Biologische groentetuin *

* Mooie collectie Baardirissen *

 

 

Terug naar overzicht